Magic Debt System?

Anno 2015 wordt de mensheid geplaagd door haar eigen bedenksels, dit vertaalt zich naar het Magic Debt System. Het systeem is zo ontworpen dat mensen geloof hechten aan virtuele schuldenbergen zonder besef van hoe deze dynamiek in werkelijkheid werkt. Het gevolg is dat ze strijden tegen het verleden, ze konden dan wel hun welvaart versneld opbouwen maar nu moeten ze weer aan de bak om die virtuele berg weg te werken, het is werkelijk tragisch dat ze hierin blijven geloven. Maar zoals altijd met goochelkunsten is er een manier om de truc te doorzien, net zoals heel wat turbulentie oplost als sneeuw voor de zon wanneer het logische boerenverstand aangewend zou worden.

Check it out

Het zou natuurlijk een beetje dom zijn om het nu weer te gaan hebben over al die schulden, elk weldenkend mens heeft het nu wel gehad en hoog tijd voor iets anders. Laat ons dit vooral eenvoudig houden, hieronder treft u verschillende mogelijkheden om het Magic Debt System te doorbreken. Elke optie heeft zo z’n eigen kwaliteiten, elke optie is bruikbaar en het is aan u om te bedenken van hoe het nu verder moet. Een aantal vingerwijzingen geven nog wat richting aan het denken, voor ons is de kous af.

Gratis

Voor al wie graag meer informatie wenst omtrent deze opties, mag ons natuurlijk contacteren. Uitendelijk is het allemaal zo moeilijk niet ware het niet dat een aantal epistemologische obstakels het denken blokkeren. Hoe zegt u, epistemologische obstakels? Ja, het zou makkelijker zijn om het gewoon ‘kapitale blunders’ te noemen, dit brengt ons tot de ware opdracht van deze oefening. Het oplossen van alle schulden mag dan wel gemakkelijk zijn maar hoeveel van die vreemdsoortige obstakels kan u ontdekken en waarom denkt u dat het epistemologische obstakels zijn? Veel succes, maak het vooral niet te moeilijk, het zal een gouden tip blijken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s